VÄr vision Àr att skapa den bÀsta kundupplevelsen för den moderna energikonsumenten!

2017 lanserade mobilappen Greenely som snabbt har vuxit att bli Sveriges största energi community. Appen, som kan anvĂ€ndas helt gratis, hjĂ€lper hushĂ„ll att enkelt kunna förstĂ„ sin elanvĂ€ndning bĂ€ttre. Över 115 000 svenska hem Ă€r anslutna till gratistjĂ€nsten idag.

2018 lanserade vi Ă€ven det digitala elavtal med el till sjĂ€lvkostnadspris. Vi började dĂ„ kallas för “Utmanaren till eljĂ€ttarna”. DĂ€refter har Greenely blivit ett av de snabbast vĂ€xande elbolag i Sverige och dĂ€r anvĂ€ndarna sjĂ€lva menar att de sĂ€nker sina elkostnader med upp till 20%.

Den bÀsta elen Àr den som inte anvÀnds och Greenely hjÀlper dig anvÀnda mindre el.

Greenely team

Hur skulle du beskriva vÀrldens bÀsta arbetsplats? Det vet inte vi men vi kan gÀrna berÀtta varför vi vid varje medarbetarundersökning fÄr sÄ nÀra fullpott man kan fÄ. VÄra kollegor berÀttar att de tycker att det Àr roligt att jobba tillsammans. Tillsammans har vi lyckats bygga upp en teamkÀnsla fylld av respekt, engagemang och stor dos humor! Det Àr sÄklart en sjÀlvklarhet för mÄnga men vi kan inte nog betona allas lika vÀrde och deras chans att synas, höras och ge feedback.

Bara dÄ kan vi bli bÀttre pÄ det vi gör. VÄra kollegor tycker att de fÄr ett ledarskap som prÀglas av entreprenörskap och deras personliga utveckling prioriteras. HÄllbarhet Àr viktigt för oss pÄ mÄnga plan. Bland annat att vi anstÀllda mÄr bra. Vi fÄr anvÀnda en trÀningstimme varje vecka under arbetstid. TrÀningstimmen kan vi anvÀnda till gymmet, padel, löpning och allt annat som ingÄr i friskvÄrdsbidraget.

Bli en av oss!