Greenely x Anyfin

Greenely och Anyfin har ingått ett samarbete för att öka kundupplevelsen för Greenelys elkunder. Du som elkund hos Greenely har nu möjlighet att dela upp din elfaktura under tre månader via Anyfin, helt kostnadsfritt.

Elpriserna under mars månad har varit fortsatt volatila. Du som har ett timprisavtal via Greenely har därför möjlighet att planera din elförbrukning och använda el på ett smartare sätt. Genom att undvika de höga elpristopparna har du därför stor möjlighet att slå marknadens rörliga elpris. Trots detta har elpriset generellt sätt varit högt under månaden, speciellt i elprisområde 3 och 4.

Greenely utforskar alltid olika möjligheter för att öka kundupplevelsen för våra kunder. Därför har vi krokat arm med den smarta ekonomiappen Anyfin där du som elkund hos Greenely nu har möjlighet att dela upp den elfaktura under tre månader istället för att betala hela fakturan direkt.

Jag vill dela upp min elräkning! Hur gör jag?


Du ansöker kostnadsfritt via Anyfin-appen genom att skicka in en bild på din elfaktura. Om din räkning godkänns behöver du bara godkänna ditt erbjudande med BankID. Vi betalar då av din räkning till Greenely, och sedan betalar du till Anyfin över tre månader. (Såklart helt kostnadsfritt utan ränta eller andra avgifter).

Nyfiken med vill veta mer om tjänsten? Läs mer om dela upp din elräkning.

Så! Ladda ner Anyfin-appen och skicka in din elräkning!