Maximera fördelarna med din Easee laddbox

Produktuppdatering!

Vi är glada att berätta att det nu är möjligt att schemalägga din laddning för din Easee laddbox i Greenely-appen! Slipp flera olika appar och ta kontrollen tillsammans med Greenely och schemalägg din elbilsladdning i din Easee-laddbox och följ elpriserna – allt i en app!

Nu kan du med Easee laddbox förutse dina laddningsbehov och skapa ett schema som passar just dig direkt i appen. Oavsett om du vill ha samma schema varje dag eller om du föredrar att anpassa laddningen löpande, är det enkelt att göra ändringar som matchar din livsstil.

Med din Easee laddbox ansluten i Greenely-appen får du full kontroll över när och hur du laddar din elbil. Genom att planera laddningen kan du enkelt anpassa den efter dina rutiner och behov, vilket ger dig en smidigare och effektivare laddning.

I vår app får du tillgång till alla de verktyg du behöver för att ta smarta beslut när det gäller din elanvändning. Tillsammans med Greenelys timprisavtal får du koll när elpriserna är som mest förmånliga utifrån spotpriset. Förutom att ha koll på spotpriset och schemalägga din laddning, ger Greenely dig också möjligheten att följa din elanvändning över tid. Du kan enkelt med hjälp av Greenely optimera din elanvändning och göra smarta förändringar som ger långsiktiga besparingar. Läs mer om Easee laddbox!

Anslut din Easee laddbox idag och upptäck hur bekvämt och enkelt det är att ladda din elbil på dina egna villkor!

För att schemalägga din laddning →

  1. Öppna Greenely-appen och lägg till ett nytt schema.
  2. Välj ett namn för ditt schema, tex “Vardagskvällar”.
  3. Välj tiden för när laddningen ska ske. Tips: kontrollera när det är billigast att ladda och när efterfrågan på el är som lägst.
  4. Välj vilka dagar schemat ska upprepas.
  5. Tryck på starta!

ps: Du kan alltid redigera, pausa eller ta bort scheman vid behov.